Naar hoofdinhoud springen

OHRA-brancheoplossingen Branchespecifieke opslagsystemen voor uw producten

Adviesgesprek

Aluminium / Kunststof

Voor de opslag van aluminium en kunststof bewijst de draagarmstelling zich als de optimale opslagpoplossing voor langgoedmaterialen in alle vormen en van alle aard. Aluminium en kunststof profielen, PVC Buizen en platen, regenpijpen, vensterramen en dakgoten en alle ander voorkomend lang materiaal kunnen met dit stellingsysteem bijzonder plaatsbesparend worden opgeslagen.

Een breed scala aan accessoires geeft de mogelijkheid individuele opslagmogelijkheden te realiseren, bijv. vakverdelers voor de sortering van materialen in een vak of etikethouders voor de markering van de opgeslagen goederen. Het is daarom de meest economische en compacte opslag van volumineus of omvangrijk langgoed op een gering oppervlak.

Adviesgesprek


Draagarmstellingen

Het optimale opslagsysteem voor productiewerkplaatsen, grondstoffen- of expeditiemagazijn. De flexibele, in de hoogte verstelbare draagarmen wijken bij het stoten naar boven en zijdelings uit. Dit systeem beschermt uw goederen tegen beschadigingen. Alle draagarmstellingen worden klant specifiek, passend vervaardigd naar het type opslaggoederen, geleverd en op wens gemonteerd.

OHRA draagarmstellingen zijn duurzaam en stabiel! Robuuste warmgewalste staalprofielen voor de dragende elementen van de draagarmstellingen maken een veilige opslag van uw producten mogelijk. De hoge kwaliteit van de stellingstaanders en draagarmen garanderen een duurzaam en economische product. oplossing voor het magazijn in industriële bedrijven en verwerkingscentra. OHRA draagarmstellingen zijn gebouwd voor duurzaam gebruik. Het gebruik van warmgewalste staalprofielen in plaats van dunne plaat maken hoge draaglasten mogelijk bij een tegelijkertijd smalle bouwwijze. Hierdoor wordt een hoge opslagcapaciteit op een gering grondoppervlak bereikt.


Verrijdbare stellinginstallaties

Conventionele stellinginstallaties worden op verrijdbare wagens gemonteerd, die door middel van wielen in en uit geschoven worden. Voor het in- en uitladen wordt de telkens benodigde gang door een elektronisch gestuurde aandrijving geopend.et.


Rekhallen

Doorslaggevend bij de bouw van een nieuwe opslaghal is de verhouding tussen uitgaven en opbrengsten. Rekhallen van OHRA verenigen perfect de nodige functionaliteit van het gebouw met het opzetten van een conventionele rekinstallatie. Meer dan 1000 gerealiseerde rekhallen die kunnen tellen! OHRA rekhallen met dak- en wandbekleding maken een op zichzelf staande gebouwconstructie overbodig. Als dragende elementen dienen al naargelang het op te slane materiaal onze gestandaardiseerde pallet- en draagarmreksystemem. Samen met u stellen onze adviseurs ter plaatse de voor u optimale opslagoplossing vast. Ontelbare uitvoeringsvarianten maken een 100% aanpassing aan uw behoeften mogelijk. Wij bouwen klaar voor gebruik : planning, constructie, statistieken voor staalbouw en fundering, fabricage, levering en montage. Hierdoor helpen wij u het kostenoverzicht te bewaren.


Opslagplatforms

Optimale benutting van de voorhanden zijnde hoogte van de ruimte. Opslagplatforms van OHRA kunnen in aluminium- en kunststofverwerkende bedrijven op vele manieren gebruikt worden. Zowel als extra opslagoppervlak alsook als montagewerkplaats, de zelfdragende constructie kan in elke bestaande hal ingebouwd en aan de individuele ruimteverhoudingen aangepast worden.

Zo gebruikt men de voorhanden zijnde hoogte volledig. Combinaties uit opslagplatformen en geïntegreerd stellingsysteem kunnen dankzij de robuuste bouwwijze en het OHRA-modulesysteem individueel gerealiseerd worden.   

Referenties voor aluminium en kunststof

Corswarem NV

Sistema

Opslag voor lange goederen voor aluminium raamprofielen

Naar succesverhalen

Corswarem NV

Corswarem NV

Auf sehr geringer Grundfläche ein hohes Lagervolumen.

Naar succesverhalen